Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)338g456kcal67.5g0.3g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g213kcal3.5g11g17.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g1852kcal153.4g51g114.2g8.2g
Valittu annoskoko745g926kcal76.7g25.5g57.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna373g463kcal38.4g12.8g28.6g2.1g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883