Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)405g547kcal81g0.4g24.3g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g2222kcal183.8g61.2g137.2g9.6g
Valittu annoskoko894g1111kcal91.9g30.6g68.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna447g556kcal46g15.3g34.3g2.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883