Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuurikerrospasta

Pese, kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi esimerkiksi monitoimikoneella.

Halkaise ja viipaloi sipuli, hienonna valkosipulinkynsi.

Vaihe 2

Kuullota kasvikset öljyssä isossa paistokasarissa.

Kaada joukkoon vesi ja ruokakerma ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15 - 20 minuuttia, kunnes punajuuri on kypsää.

Vaihe 3
Keitä pasta sillä aikaa suolalla maustetussa vedessä.

Valuta ja kaada pastan joukkoon tilkka öljyä.

Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla.

Ripottele joukkoon paloiteltu sinihomejuusto ja anna sen sulaa.

Vaihe 4
Kaada puolet pastasta lämmitettyyn kulhoon, kaada kastiketta ja runsaasti rucolanlehtiä tai basilikaa pastan päälle.

Levitä päälle loppu pasta, kastike ja rucolanlehdet.

Ripottele päälle sinihomejuustopaloja makusi mukaan.

(Lähde Pirkka.)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Kahden värin täysjyvä penne (Torino), annos 40g300g990kcal48g186g6g18g
Kerma,kevyt 7%,flora250g200kcal2.5g11.3g17.5g0g
Aurajuusto85g289kcal17g0g24.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g100g15kcal1g2g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2726g3724kcal151.2g481.4g129.4g68.6g
Valittu annoskoko1363g1862kcal75.6g240.7g64.7g34.3g
Annoskoko puolitettuna682g931kcal37.8g120.4g32.4g17.2g
Arvot/100g100g137kcal5.5g17.7g4.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276054