Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g57kcal2.2g2.2g4.4g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g200g60kcal1.8g9.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g2401kcal175.2g149.4g120.2g16.6g
Valittu annoskoko2256g1201kcal87.6g74.7g60.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna1128g600kcal43.8g37.4g30.1g4.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177