Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Fariinisokeri100g406kcal0g99.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240g202kcal2.6g43.9g1g4.3g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 250g858kcal25.5g175g3g8.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Suklaa tumma 100g517kcal3.9g53.3g31g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g5896kcal93.4g964.6g174g36.8g
Valittu annoskoko963g2948kcal46.7g482.3g87g18.4g
Annoskoko puolitettuna482g1474kcal23.4g241.2g43.5g9.2g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181