Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore600g60kcal3.6g10.1g0.6g4.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g125kcal6.5g21g1g0g
Hunajameloni kuorittu 300g110kcal1.9g23.4g0.3g2.4g
Cantaloupe meloni300g60kcal1.8g12.3g0.3g2.7g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Viinietikka balsami45g16kcal0g0.5g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl40g352kcal0g0g40g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5006g1574kcal34.6g152.6g85.4g27.4g
Valittu annoskoko2503g787kcal17.3g76.3g42.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna1252g394kcal8.7g38.2g21.4g6.9g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552