Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Kookoskerma, kara200g500kcal9.2g2.6g50g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kalaliemi (kake) (Maggi)40g100kcal2.4g16.8g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 16g61kcal0.9g13.4g0.2g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2618g2810kcal99.2g126.6g201.2g41.6g
Valittu annoskoko1309g1405kcal49.6g63.3g100.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna655g703kcal24.8g31.7g50.3g10.4g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276553