Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 1130g860kcal21.2g175.2g2.3g11.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g300g570kcal45g0g45g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5283g3690kcal158.6g361.6g169.4g26.4g
Valittu annoskoko2642g1845kcal79.3g180.8g84.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna1321g923kcal39.7g90.4g42.4g6.6g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770