Jauhoton pizzapohja LCHF
Ainekset:
4 kananmunankeltuaista
4 kananmunanvalkuaista
4rkl Lindahlsin Venäläistä jogurttia
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta
Tee näin:
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Sekoita taikinan muut
aineet keskenään tasaiseksi massaksi.
Sekoita valkuaisvaahto ja
muut ainekset (massa) varovasti keskenään tasaisesti.
Levitä taikina
uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa kunnes pintaan muodostuu pieniä
ruskeita täpliä.
Täytä kuten tavallinen pizza mieluisilla täytteillä ja paista 250 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä.
Vinkki: anna pizzan jäähtyä hetki ennen viipaloimista, jotta leikkaaminen sujuisi helpommin.
Reseptin lahde: www. lindahls.
fi
Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa
Telle