Chorizokanapata
-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.
-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.
-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.
-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.
Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.
Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa
Kristalli83