Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl15g135kcal0g0g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g15g18kcal0.4g0.9g1.3g0.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g200g240kcal6.4g9g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g1535kcal29.4g149.8g77g54g
Valittu annoskoko2790g768kcal14.7g74.9g38.5g27g
Annoskoko puolitettuna1395g384kcal7.4g37.5g19.3g13.5g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011