Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus350g228kcal5.6g52.5g0.4g4.9g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä400g272kcal12.4g48g2.8g12g
Atria broilerin fileesuikale naturell700g770kcal161g0g14.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g22g62kcal1.9g3.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g2662kcal361.8g208.4g44.2g33.8g
Valittu annoskoko2472g1331kcal180.9g104.2g22.1g16.9g
Annoskoko puolitettuna1236g666kcal90.5g52.1g11.1g8.5g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084