A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g350g799kcal66.6g0g59.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g146g409kcal27.7g0g32.1g0g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2009g2583kcal196.4g31.2g184.8g9.2g
Valittu annoskoko1005g1292kcal98.2g15.6g92.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna502g646kcal49.1g7.8g46.2g2.3g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306