A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Pirkka naudan jauheliha 400g401g913kcal76.1g0g68.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g2952kcal224.6g35.8g211.2g10.4g
Valittu annoskoko1148g1476kcal112.3g17.9g105.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna574g738kcal56.2g9g52.8g2.6g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306