A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g451g1027kcal85.6g0g76.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g526kcal35.7g0g41.3g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g19kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2583g3321kcal252.8g40.4g237.6g11.6g
Valittu annoskoko1291g1661kcal126.4g20.2g118.8g5.8g
Annoskoko puolitettuna646g830kcal63.2g10.1g59.4g2.9g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306