A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g58kcal4g0g4.6g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g369kcal28.2g4.6g26.4g1.2g
Valittu annoskoko144g185kcal14.1g2.3g13.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna72g92kcal7.1g1.2g6.6g0.3g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306