A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g501g1141kcal95.1g0g85.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g209g584kcal39.6g0g45.9g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.9g4.8g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2870g3690kcal280.8g44.8g264g13g
Valittu annoskoko1435g1845kcal140.4g22.4g132g6.5g
Annoskoko puolitettuna718g923kcal70.2g11.2g66g3.3g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306