A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g600g1368kcal114g0g102g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g4423kcal336.4g53.6g316.4g15.6g
Valittu annoskoko1720g2211kcal168.2g26.8g158.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna860g1106kcal84.1g13.4g79.1g3.9g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306