A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g601g1370kcal114.1g0g102.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g701kcal47.6g0g55.1g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g4428kcal336.8g53.6g316.8g15.6g
Valittu annoskoko1722g2214kcal168.4g26.8g158.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna861g1107kcal84.2g13.4g79.2g3.9g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306