A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)514g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g701g1598kcal133.2g0g119.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g292g818kcal55.5g0g64.2g0g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4018g5166kcal393.2g62.8g369.4g18.2g
Valittu annoskoko2009g2583kcal196.6g31.4g184.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna1005g1292kcal98.3g15.7g92.4g4.6g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306