A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g75g171kcal14.2g0g12.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g553kcal41.8g6.6g39.4g1.8g
Valittu annoskoko215g277kcal20.9g3.3g19.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna108g138kcal10.5g1.7g9.9g0.5g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.5g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306