A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)587g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Pirkka naudan jauheliha 400g801g1826kcal152.2g0g136.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g334g934kcal63.4g0g73.4g0g
Vesi534g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g5904kcal449.2g71.6g422.4g20.8g
Valittu annoskoko2296g2952kcal224.6g35.8g211.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna1148g1476kcal112.3g17.9g105.6g5.2g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306