A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)661g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g901g2054kcal171.2g0g153.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1051kcal71.3g0g82.6g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka45g37kcal1.5g8.6g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5166g6642kcal505.2g80.6g475.2g23.4g
Valittu annoskoko2583g3321kcal252.6g40.3g237.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna1292g1661kcal126.3g20.2g118.8g5.9g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306