A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g100g228kcal19g0g17g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g738kcal56.2g9g52.8g2.6g
Valittu annoskoko287g369kcal28.1g4.5g26.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna144g185kcal14.1g2.3g13.2g0.7g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306