A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)734g198kcal9.5g35.2g1.5g12.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g1001g2283kcal190.2g0g170.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g417g1168kcal79.3g0g91.8g0g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g7380kcal561.4g89.4g528g26g
Valittu annoskoko2870g3690kcal280.7g44.7g264g13g
Annoskoko puolitettuna1435g1845kcal140.4g22.4g132g6.5g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306