A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)880g238kcal11.4g42.2g1.8g15g
Pirkka naudan jauheliha 400g1200g2736kcal228g0g204g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g8846kcal672.8g107.2g632.8g31.2g
Valittu annoskoko3440g4423kcal336.4g53.6g316.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna1720g2211kcal168.2g26.8g158.2g7.8g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306