A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)881g238kcal11.5g42.3g1.8g15g
Pirkka naudan jauheliha 400g1201g2739kcal228.3g0g204.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g501g1402kcal95.1g0g110.1g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g8856kcal673.8g107.4g633.4g31.2g
Valittu annoskoko3444g4428kcal336.9g53.7g316.7g15.6g
Annoskoko puolitettuna1722g2214kcal168.5g26.9g158.4g7.8g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306