A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1028g278kcal13.4g49.3g2.1g17.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g1402g3196kcal266.3g0g238.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g584g1635kcal111g0g128.5g0g
Vesi934g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g58kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8036g10332kcal786.2g125.2g739.2g36.4g
Valittu annoskoko4018g5166kcal393.1g62.6g369.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna2009g2583kcal196.6g31.3g184.8g9.1g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306