A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g150g342kcal28.5g0g25.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g1107kcal84.2g13.4g79.2g4g
Valittu annoskoko431g554kcal42.1g6.7g39.6g2g
Annoskoko puolitettuna215g277kcal21.1g3.4g19.8g1g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306