A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1175g317kcal15.3g56.4g2.3g20g
Pirkka naudan jauheliha 400g1602g3652kcal304.4g0g272.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g667g1869kcal126.8g0g146.8g0g
Vesi1068g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.2g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9184g11808kcal898.4g143.2g844.4g41.6g
Valittu annoskoko4592g5904kcal449.2g71.6g422.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna2296g2952kcal224.6g35.8g211.1g10.4g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306