A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1322g357kcal17.2g63.4g2.6g22.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g1802g4109kcal342.4g0g306.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g751g2102kcal142.7g0g165.2g0g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka90g74kcal3.1g17.1g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10332g13284kcal1010.8g161g950.2g46.8g
Valittu annoskoko5166g6642kcal505.4g80.5g475.1g23.4g
Annoskoko puolitettuna2583g3321kcal252.7g40.3g237.6g11.7g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306