A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g200g457kcal38g0g34g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g83g234kcal15.9g0g18.4g0g
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g1476kcal112.2g17.8g105.6g5.2g
Valittu annoskoko574g738kcal56.1g8.9g52.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna287g369kcal28.1g4.5g26.4g1.3g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306