A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1468g397kcal19.1g70.5g2.9g25g
Pirkka naudan jauheliha 400g2002g4565kcal380.4g0g340.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g834g2336kcal158.5g0g183.5g0g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g14760kcal1122.8g179g1055.6g52g
Valittu annoskoko5740g7380kcal561.4g89.5g527.8g26g
Annoskoko puolitettuna2870g3690kcal280.7g44.8g263.9g13g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306