A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g300g685kcal57.1g0g51.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g2214kcal168.6g27g158.4g7.8g
Valittu annoskoko861g1107kcal84.3g13.5g79.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna431g554kcal42.2g6.8g39.6g2g
Arvot/100g100g129kcal9.8g1.6g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306