Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 105g746kcal0.8g0.4g84g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g105g515kcal3.8g64.1g26.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 110g447kcal0g109.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 148g508kcal15.1g103.6g1.8g5.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer8g26kcal1.8g0.9g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g4835kcal70.8g568g250.2g10.4g
Valittu annoskoko692g2417kcal35.4g284g125.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna346g1209kcal17.7g142g62.6g2.6g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594