Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g500g1449kcal54.9g274.7g13g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl14g121kcal0g0g13.5g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka14g12kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g400g639kcal8.4g15.2g59.9g0.4g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2504g4994kcal185.4g601.2g201g8g
Valittu annoskoko1252g2497kcal92.7g300.6g100.5g4g
Annoskoko puolitettuna626g1249kcal46.4g150.3g50.3g2g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551