Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g624g1811kcal68.7g343.4g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl17g152kcal0g0g16.9g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g500g799kcal10.5g19g74.9g0.5g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 4.4g13kcal0.5g0.9g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3131g6243kcal232g751.2g251.4g10g
Valittu annoskoko1565g3122kcal116g375.6g125.7g5g
Annoskoko puolitettuna783g1561kcal58g187.8g62.9g2.5g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551