Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 270g185kcal38.9g0g3g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g749g2173kcal82.4g412.1g19.5g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl20g182kcal0g0g20.2g0g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka21g17kcal0.7g4g0.2g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g599g959kcal12.6g22.8g89.9g0.6g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 5.2g16kcal0.6g1.1g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3756g7492kcal277.8g901.6g301.4g11.8g
Valittu annoskoko1878g3746kcal138.9g450.8g150.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna939g1873kcal69.5g225.4g75.4g3g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551