Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 315g215kcal45.4g0g3.5g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g874g2535kcal96.2g480.8g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl24g212kcal0g0g23.6g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g20kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g699g1119kcal14.7g26.6g104.9g0.7g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 6.1g19kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4382g8740kcal324.6g1051.8g351.6g13.8g
Valittu annoskoko2191g4370kcal162.3g525.9g175.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna1096g2185kcal81.2g263g87.9g3.5g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551