Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g1000g2900kcal110g550g26g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl27g243kcal0g0g27g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka28g23kcal1g5.3g0.3g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g800g1280kcal16.8g30.4g120g0.8g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5013g9999kcal371.6g1203.2g402.4g16g
Valittu annoskoko2507g5000kcal185.8g601.6g201.2g8g
Annoskoko puolitettuna1253g2500kcal92.9g300.8g100.6g4g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551