Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 405g277kcal58.4g0g4.5g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g1124g3259kcal123.6g618.1g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl30g273kcal0g0g30.3g0g
Voi 32g228kcal0.4g0.1g25.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka32g26kcal1.1g6g0.3g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g899g1439kcal18.9g34.2g134.9g0.9g
Soijakastike 41g24kcal2.1g3.8g0g0g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oregano, kuivattu 7.9g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5634g11237kcal417.4g1352.2g452.2g18g
Valittu annoskoko2817g5619kcal208.7g676.1g226.1g9g
Annoskoko puolitettuna1409g2809kcal104.4g338.1g113.1g4.5g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551