Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g125g362kcal13.7g68.7g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.5g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g100g160kcal2.1g3.8g15g0.1g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g1248kcal46.2g150.2g50.2g2g
Valittu annoskoko313g624kcal23.1g75.1g25.1g1g
Annoskoko puolitettuna157g312kcal11.6g37.6g12.6g0.5g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551