Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 450g308kcal64.9g0g4.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g1249g3621kcal137.4g686.8g32.5g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl34g303kcal0g0g33.7g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.6g0.3g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g999g1598kcal21g38g149.8g1g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oregano, kuivattu 8.7g27kcal1g1.9g0.9g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6260g12486kcal463.8g1502.4g502g19.8g
Valittu annoskoko3130g6243kcal231.9g751.2g251g9.9g
Annoskoko puolitettuna1565g3121kcal116g375.6g125.5g5g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551