Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g375g1086kcal41.2g206g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl10g91kcal0g0g10.1g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g8.6kcal0.4g2g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g300g480kcal6.3g11.4g45g0.3g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 2.6g8kcal0.3g0.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1878g3746kcal139.2g450.8g150.8g6g
Valittu annoskoko939g1873kcal69.6g225.4g75.4g3g
Annoskoko puolitettuna470g936kcal34.8g112.7g37.7g1.5g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279551