Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1000g1953kcal186.9g0g135g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)180g119kcal27g0g1.3g0g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g200g240kcal16.2g11g14g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3224g4738kcal465.8g34g302.2g6.4g
Valittu annoskoko1612g2369kcal232.9g17g151.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna806g1184kcal116.5g8.5g75.6g1.6g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641