Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2942g1195kcal29.2g183g29.8g27.2g
Valittu annoskoko1471g598kcal14.6g91.5g14.9g13.6g
Annoskoko puolitettuna736g299kcal7.3g45.8g7.5g6.8g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644