Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Valkokaali keräkaali 500g139kcal6g20.3g1g10.5g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g125g150kcal2.9g6g12.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1320kcal97g68.6g66g27.4g
Valittu annoskoko1035g660kcal48.5g34.3g33g13.7g
Annoskoko puolitettuna518g330kcal24.3g17.2g16.5g6.9g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744