Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Valkokaali keräkaali 667g185kcal7.9g27.1g1.3g14g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.7g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g167g200kcal3.8g8g16.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen267g371kcal50.7g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1760kcal129.2g91.8g88.4g36.8g
Valittu annoskoko1380g880kcal64.6g45.9g44.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna690g440kcal32.3g23g22.1g9.2g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744