Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.3g60kcal0g0g6.7g0g
Valkokaali keräkaali 833g231kcal9.9g33.8g1.7g17.5g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Paprika punainen 142g42kcal1.3g6.4g0.6g2.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g208g250kcal4.8g10g20.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen333g463kcal63.3g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3450g2200kcal161.2g114.4g110.4g45.8g
Valittu annoskoko1725g1100kcal80.6g57.2g55.2g22.9g
Annoskoko puolitettuna862g550kcal40.3g28.6g27.6g11.5g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744