Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g96kcal0.1g0.1g10.7g0g
Valkokaali keräkaali 1333g370kcal15.9g54.1g2.7g28g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Paprika punainen 227g66kcal2.1g10.2g0.9g4.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g333g400kcal7.7g16g33.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen533g741kcal101.3g0g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g3519kcal258.6g183.2g176.6g73.2g
Valittu annoskoko2760g1760kcal129.3g91.6g88.3g36.6g
Annoskoko puolitettuna1380g880kcal64.7g45.8g44.2g18.3g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744